warrantHardrockerji Warrant se v letošnjem letu vračajo z novim studijskim albumom Louder, Harder, Faster, o čemer  smo že poročali na tej povezavi.

Album  bo izšel pri italijanski založbi Frontiers Music. Termin izida pa bo , kot kaže prestavljen iz marca na drugo polovico letošnjega leta.

Album je produciral basist Jeff Pilson,  ki trenutno igra za zasedbo Foreigner, v karieri pa je med drugim sodeloval z zasedbami DIO, Dokken in T&N. Album je fazi miksanja, ki poteka pod taktirko Chris a “The Wizarda” Collierja  (Flotsam And Jetsam, Prong, Last In Line).

Warrant so se ponovno zbratli leta 2008, ko se je ekipi izvirnih članov Turnerju, Dixonu, Allenu in Sweetu, priključil pevec Robert Mason.   Nekdanji Warrant pevec Jani Lane je v avgustu leta 2011 podlegel za posledicami zastrupitve z etanolom. Lanea so našli mrtvega v eni izmed hotelskih sob  Woodland Hill hotela v Kaliforniji. Za pokojnega pevca je bilo znano, da se je več let neučinkovito otepal alkoholne odvisnosti, večkrat pa je bil zavoljo nasilnega  vedenja tudi aretiran ter pridržan v zaporu.