Obvestilo organizatorja:

Samo pol leta po The Winery Dogs v Kinu Šiški se bodo na isto mesto vrnili Mr. Big, kjer je matično doma član obeh skupin Billy Sheehan. Prav tako je v skupini deloval Richie Kotzen, tretji član The Winery Dogs.

S to turnejo se Mr Big za vedno poslavljajo, za to priliko pa bodo odigrali album ‘Lean into’ it v celoti!
Mr. Big so velikani ameriškega rocka. Zasedba je nastala v Los Angelesu leta 1988, ustanovila pa so jo znamenita imena glasbene scene, kot so vokalist Eric Martin, kitarist Paul Gilbert, ki ga mnoge svetovne kitarske revije uvrščajo v sam vrh kitaristov, basist Billy Sheehan, ki je sodeloval tudi z Davidom Leejem Rothom, The Winery Dogs, Talas in Steveom Vaijem, ter bobnar Pat Torpey, ki je sodeloval tudi z Belindo Carlisle, Richiejem Kotzenom, Robertom Plantom idr. Večini sveta je zasedba znana tudi po hitu “To Be With You”.

Bend je začel s ploščo Mr. Big, ki z izjemo Japonske ni naletela na močan odziv, a to se je spremenilo po turneji z Rush in izdaji albuma Lean Into It. Na tem albumu, ki je izšel leta 1991 pri založbi Atlantic, se namreč nahajata hita “To Be With You” in “Just Take My Heart”, ki sta zavladala glasbenim lestvicam po celem svetu. Mr. Big so vladali predvsem med azijskim poslušalstvom (res “big” so bili med Japonci, k čemur je pripomoglo sodelovanje s Sego!), njihova popularnost pa ni nič kaj upadla niti po tem, ko je zasedbo zapustil Gilbert in ga je nadomestil Richie Kotzen, s katerim so posneli dva albuma.
Po smrti bobnarja Pata, so se odločili, da počasi končajo kariero. Enega izmed zadnjih koncertov boste lahko videli tudi v Kino Šiški.
Vstopnice gredo v prodajo jutri, 8. septembra, ob 10. uri. Cena vstopnice v predprodaji  je 38.