V ljubljanski Kino Šiška v nedeljo, 29. oktobra, prihaja all star trio The Winery Dogs!

Obvestilo organizatorja:

The Winery Dogs je ameriška rock superskupina, ki so jo leta 2012 ustanovili Mike Portnoy, Billy Sheehan in Richie Kotzen.
Mike Portnoy je ameriški glasbenik, ki je znan predvsem kot nekdanji bobnar, spremljevalni vokalist in soustanovitelj progresivne metal skupine Dream Theater. Septembra 2010 je Portnoy po 25 letih naznanil svoj odhod iz Dream Theatra. Poleg v The Winery dogs še vedno ustvarja v skupinah oz. projektih: Adrenaline Mob, Transatlantic, Yellow Matter Custard, Flying Colors, The Winery Dogs, Liquid Tension Experiment, Metal Allegiance, Sons of Apollo, the Neal Morse Band in BPMD.
Richie Kotzen je ameriški kitarist, pevec in tekstopisec. Kot samostojni izvajalec ima Kotzen katalog več kot 20 izdaj albumov. Bil je član glam metal zasedbe Poison od 1991 do 1993, Mr. Big od 1999 do 2002, od leta 2012 pa je frontman skupine The Winery Dogs.
Billy Sheehan je najbolj znan po igranju bas kitare pri skupinah, kot so Talas, Steve Vai, David Lee Roth, Mr. Big, Niacin in The Winery Dogs.
Vabljeni na to odličen rock dogodek! Vstopnice gredo v prodajo v petek 21.4. ob 10ih.
https://www.youtube.com/watch?v=n0LrdTWA9OA