Obvestilo organizatorja:
Dan odprtih vrat pekla!
Kateri je bolj peklenski datum od 6. 6.? Niti eden, sploh pa letošnji 6. 6. 2023, saj se bodo takrat v Ljubljani v Media Centru (pri Cvetličarni) odprla vrata pekla. Obiskali nas bodo namreč Meshuggah in Behemoth!
Oba benda sodita v vrh svetovne metal scene. Švedi Meshuggah so s svojimi nenavadnimi ritmi, težkimi melodijami in s kriki v hrupu strojev sodobne dehumanizurane družbe postavili in prestopili meje žanra že dobrih 30 let nazaj. V sedanjosti ni nič drugače, kot kaže njihov aktualni dolgometražec, Immutable.
Poljaki Behemoth so ekstremno v ekstremnem metalu. Bend, ki ne sklepa kompromisov, ki z vsako besedo in tonom odpira nove polemike na vseh področjih človekovega obstoja, bo letos v živo predstavil aktualni Opvs Contra Natvram.

Oba benda pripravljata vrhunski nastop in to je gotovo koncert, ki ga ne smete zamuditi! Edinstven koncert, kjer se oba benda srečata na svojih posamičnih turnejah in imata status coheadlinera, kar pomeni, da oba igrata celoten set!

Vstopnice že v prodaji prek On-Parole in Mojekarte.si (Petrol, trafike,…). Cena v predprodaji 42 evrov, na dan koncerta 47 evrov.
https://qr.page/g/2g4QHC5u6Tj
https://www.mojekarte.si/…/behem…/vstopnice-1166144.html