Untitled-1Besedilo organizatorja:

DEKADENT reprezentirajo individualno izražanje, ki temelji na ekstremni metal glasbi. Skupina se žanrsko ne omejuje, pri ustvarjanju ima prednost artistično izražanje članov. Letos so izdali četrti album, Veritas, ki predstavlja poseben mejnik v njihovi karieri. O teži le tega pa se lahko prepričate na koncertu.

MOROST so težka metal skupina, ki je nastala z željo po ustvarjanju kompleksnejše metal glasbe. Po nekajletnem obdobju kaljenja v ustvarjanju in nekaterih menjavah v zasedbi je skupina novembra 2012 pričela s snemanjem dolgometražnega prvenca z naslovom Solace in Solitude, ki je izšel julija 2014, kmalu zatem pa smo jih prvič lahko videli na odru. Na koncertu, poleg predstavitve prvenca, pričakujemo tudi vpogled v prihodnost benda, oziroma kak še neizdan komad.

ONCE WAS NEVER so groove/death metal skupina iz Sežane. Bend je nastal 21. 12. 2012, v zadnjih urah našega planeta, ko smo vsa naša bremena vrgli čez rame, v stilu nekoč je bilo … nikoli. Postava je dobila končno obliko februarja 2014, konec leta pa so začeli s snemanjem njihovega prvenca, v domačem Under The Coop studiu v lastni režiji. Lighthouse In The Abyss je izšel 10.10.2015., v živo pa tudi v Pekarni.

 

Prispevek za bende je 5 eur