Kaj ne čakaj pomladi? Kaj ne čakaj na maj? Čakaj, čakaj, kajti v naše kraje – dobro, ne za prvi maj, a dva dni prej – pridejo ameriški gospodarji brutalnosti, smrti in nasilja, Cannibal Corpse. Natančneje, pridejo aprila. 29. aprila – kar je petek! – in to v Kino Šiška v Ljubljani.
Več kot 25 let brutaliziranja, več kot milijon prodanih plat, nešteto moshpitov, trupel in veliko nesmrtnih hitov so ameriški Cannibal Corpse posejali po Zemlji. Igrali so malodane povsod. S svojimi komadi burili bolno domišljijo poslušalcev, strahove zaskrbljenih staršev, priklicali so cenzuro v vsej njeni slavi in postali ime, ki se ga izgovarja z maksimalnim spoštovanjem. Cannibal Corpse. Tudi pogosti obiskovalci naše države in vedno več kot dobrodošli. Tokrat bodo George ‘Corpsegrinder’ Fisher, Paul Mazurkiewicz, Alex Webster, Pat O’Brien in Rob Barret v odlični dvorani Kina Šiška sesuli vse pred seboj – ne glede na to, ali bodo igrali komade iz aktualne plate A Skeletal Domain ali pa kultne hite, kot so I Cum Blood, Stripped Raped And Strangled, Devoured By Vermin, Hammer Smashed Face …


Z njimi bodo trije bratje death metal apokalipse, odlični brazilski underground warriors Krisiun, ki predstavljajo novo ubijalskost, poimenovano Forged In Fury. Ste jih že videli? Potem veste, da lahko pričakujete brutalizacijo najvišjega ranga.
Iz sosednje Italije pa k nam pridejo odlični Hideous Divinity, bend, ki buri domišljijo poslušalcev z vsako noto, kruležem in udarcem. No pose – only kills!

Vstopnice so že na voljo, prvomajske počitnice pa ne bodo nikoli tako brutal kot letos.

VSTOPNICE ŽE NA VOLJO!!!
28 evrov v predprodaji, 32 evrov na dan koncerta!
http://www.on-parole.com/si/shop/view/cannibal-corpse-krisiun-hideous-divinity-ljubljana-29-04-2016-ticket

TICKETS ALREADY AVAILABLE!!!
28 euro in presale, 32 euro on showday!
http://www.on-parole.com/shop/view/cannibal-corpse-krisiun-hideous-divinity-ljubljana-29-04-2016-ticket

CANNIBAL CORPSE
http://cannibalcorpse.net/
https://www.facebook.com/cannibalcorpse
https://twitter.com/corpseofficial

KRISIUN
http://www.krisiun.com.br/
https://www.facebook.com/krisiun.official
https://twitter.com/krisiun

HIDEOUS DIVINITY
https://www.facebook.com/hideousdivinity/
https://twitter.com/hideousdivinity