Septicflesh in duo Inquisition bodo  9. januarja prihodnje leto, ob 20.00 nastopili v Ljubljanskem Orto Baru.

 

Organizator koncerta sporoča:

“Januarja bomo pred inkvizicijo brali iz kodeksa Konca.  Gotovo vam je jasno, da ste pravkar prebrali na prvo žogo referirano napoved koncerta Septicflesh in Inquisition. Seveda pa niste mogli vedeti, da bo koncert udaril z vso močjo že 9. januarja 2018 in to v Orto Baru.
Torej, Septicflesh in Inquisition. Če bo januarja veliko snega, bo to idealni paket za vse črne duše. Grški simfonični death blekkerji Septicflesh bodo oder spremenili v prižnico in prisotnim brali litanije in nauke zadnjega albuma Codex Omega, ki je izšel prek založbe Season Of Mist. Prav tako pa bodo vsem poslušnim in črne maše željnim predstavili še svoj sploh obsežni opus Infernalis, katerega gradijo že od leta 1990. Črna maša bo vizualno minimalno epohalna, saj bo – za razliko od Batushke – tukaj vseeno velik poudarek na jezdecih Smrti, ki jih vodi Seth Siro Anton. Le-ti ne potrebujejo spektakularne scenografije – le par kostumov in ritbrcajočo death blekk simfonijo.
Pred njimi bosta Dagon in Incubus, torej Inquisition, predstavila svoj hipnotični portal v svet Teme in kozmičnega Kaosa.”