Multinacionalna progresivna all star zasedba Transatlantic je na spletu objavila posnetek skladbe Lay Down Your Life. Posnetek je nastal na nastopu na Morsefestu 2022, ki je trajal kar štiri ure in pol, in bo 26. aprila izšel tudi kot live album z naslovom Live at Morsefest 2022: The Absolute Whirlwind.

Skladbe na albumu:

Night 1:
1.    Into The Blue
2.    In Held (‘Twas) In I
3.    Shine
4.    We All Need Some Light
5.    Overture/Whirlwind
6.    The Wind Blew Them All Away
7.    On The Prowl
8.    A Man Can Feel
9.    Out Of The Night
10.    Rose Colored Glasses
11.    Evermore
12.    Set Us Free
13.    Lay Down Your Life
14.    Pieces of Heaven
15.    Is It Really Happening?
16.    Dancing With Eternal Glory/Whirlwind (Reprise)

Night 2:
1.    Overture
2.    Reaching For The Sky
3.    Higher Than The Morning
4.    The Darkness In The Light
5.    Take Now My Soul
6.    Bully
7.    Rainbow Sky
8.    Looking For The Light
9.    The World We Used To Know
10.    The Sun Comes Up Today
11.    Love Made A Way (Prelude)
12.    Owl Howl
13.    Solitude
14.    Belong
15.    Lonesome Rebel
16.    Can You Feel It
17.    Looking For The Light (Reprise)
18.    The Greatest Story Never Ends
19.    Love Made A Way
20.    Bridge Across Forever
21.    The Final Medley