Ljubljansko Cvetličarno bodo v ponedeljek,  19. junija, obiskali losangeleški punkerji The Interrupters. Predprodaja vstopnic se prične jutri ob 10. uri na tej povezavi.

Po zelo uspešni evropski turneji lansko poletje so The Interrupters napovedali, da se bodo vrnili v Evropo, kjer bodo junija in julija igrali izbor samostojnih in festivalskih nastopov.
Turneja se bo 19. junija ustavila tudi v ljubljanski Cvetličarni.
“EVROPA! To poletje se vračamo, da bi odigrali nekaj festivalov in solo nastopov. Udarimo v nekatera mesta, v katerih še nismo igrali, in se vrnemo v nekatera izmed naših priljubljenih«, pravijo The Interrupters. »Komaj čakamo, da se vrnemo in se zabavamo z vsemi vami!! 🎉
Skupina The Interrupters je nastala leta 2011, ko so se brati Bivona – kitarist Kevin, basist Justin in bobnar Jesse – na različnih prireditvah srečali z Aimee (Interrupter) kot solo izvajalko. Po povezovanju glasbenih okusov je četverica ustanovila The Interrupters in izdala istoimenski prvenec leta 2014. The Interrupters so delili odre s skupinami kot so Rancid, blink-182, Green Day, Bad Religion in mnogimi drugimi veljaki punk scene in utrjevali status skupine kot dinamične sile.
Skupina je avgusta 2022 izdala četrti studijski album In The Wild. Na albumu, ki je osebnoizpovedna zgodba o preživetju in odpornosti skupine, so sodelovali tudi s Timom Armstrongom, Rhode Dakar, Hepcat in The Skints