Potem ko so Testament  pred dnevi že obelodanili nekatere podrobnosti v zvezi z novim albumom ter med drugim razkrili njegovo naslovnico (več o tem je na voljo TUKAJ), predtavljajo sedaj tudi končni vrstni red vseh novih skladb, ki bodo vključene nanj:

01. Brotherhood Of The Snake, 02. The Pale King, 03. Stronghold, 04. Seven Seals, 05. Born In A Rut, 06. Centuries Of Suffering, 07. Neptune’s Spear, 08. Black Jack, 09. Canna-Business in 10. The Number Game.

Naslovnico za novi album je znova prispeval Eliran Kantor, ki je ustvaril tudi naslovnico za predhodni  album Dark Roots of Earth izdan leta 2012 ter v preteklosti ustvarjal naslovnice za skupine Kataklysm, Soulfly in Hatebreed.  Brotherhood Of The Snake je posnel in produciral Juan Urteaga (Vicious Rumors, Heathen, Machine Head, Exodus) sodelovali pa so kitarist  Eric Peterson ter pevec Chuck Billy. Za končni miks in masterizacijo zvoka je poskrbel legendarni britanski producent Andy Sneap (Accept, Arch Enemy, Cradle of Filth, Kreator, Megadeth, Machine Head).