Michael Sweet predstavlja skladbo Better Part Of Me iz prihajajočega solo albuma Ten, ki bo izšel 11. oktobra preko založbe Frontiers Music z naslednjimi skladbami:

1. Better Part Of Me (featuring Jeff Loomis of ARCH ENEMY)
2. Lay It Down (featuring Marzi Montazeri)
3. Forget, Forgive (featuring Howie Simon)
4. Now Or Never (featuring Gus G of FIREWIND)
5. Ten (featuring Rich Ward of FOZZY)
6. Shine (featuring Ethan Brosh)
7. Let It Be Love
8. Never Alone (featuring Joel Hoekstra of WHITESNAKE)
9. When Love Is Hated (featuring Joel Hoekstra of WHITESNAKE)
10. Ricochet (featuring Tracii Guns of L.A. GUNS)


11. With You Till The End (featuring Mike Kerr and Ian Raposa from FIRSTBOURNE)
12. Son Of Man (featuring Todd La Torre of QUEENSRŸCHE and Andy James)