Supergrupa Sons of Apolo, ki jo sestavljajo Mike Portnoy, Derek Sherinian, Ron “Bumblefooat” Thal, Billy Sheehan in Jeff Scott Soto, je na spletu objavila napovednik za prihajajoč koncertni album z naslovom Live With The Plovdiv Psychotic Symphony. Album bo izšel 30. avgusta pri InsideOut Music.

CD 1:

1. God Of The Sun
2. Signs Of The Time
3. Divine Addiction
4. That Metal Show Theme
5. Just Let Me Breathe
6. Billy Sheehan Bass-Solo
7. Lost In Oblivion
8. Jeff Scott Soto Solo-Spot (The Prophet’s Song / Save Me)
9. Alive
10. The Pink Panther Theme
11. Opus Maximus

CD 2:

1. Kashmir
2. Gates Of Babylon
3. Labyrinth
4. Dream On
5. Diary Of A Madman
6. Comfortably Numb
7. The Show Must Go On
8. Hell’s Kitchen
9. Derek Sherinian Keyboard-Solo
10. Lines In The Sand

CD 3:

1. Bumblefoot Guitar-Spot
2. And The Cradle Will Rock
3. Coming Home