Zasedba Rivers of Nihil bo 16. marca preko via Metal Blade Records  izdala tretji album z naslovom Where Owls Know My Name. Album vsebuje naslednje skladbe:


Cancer / Moonspeak
The Silent Life
A Home
Old Nothing
Subtle Change (Including The Forest Of Transition)
Terrestria III: Wither
Death Is Real
Where Owls Know My Name
Capricorn / Agoratopia