Iz tabora festivala Metal Days sporočajo:

Novo leto, novi nastopajoči na festivalu MetalDays 2023!
Legendarni BIOHAZARD se vračajo s svojim klasičnim line-upom, kar je vsekakor priložnost za mosh pit ki je ne gre zamuditi; s hiti kot so Punishment, Tales From The Hard Side, Urban Discipline and Shades of Grey vas ne bodo pustili ravnodušnih.
Za Hard-core navdušence prihaja še en odličen band, in sicer TERROR, ki so znani po svojih udarnih in energičnih nastopih.
KEEP OF KALESSIN se vračajo na oder festivala z novim albumom; pionirji Epic Extreme Metal zvrsti vas bodo zagotovo navdušili z bogatim naborom in novimi skladbami.
Finski metalci WOLFHEART so dokazali, da so ena najbolj zanimivih skupin, ki predstavljajo širši publiki dediščino severne Evrope, in ena najhitreje vzpenjajočih se skupin na mednarodni sceni melodičnega death metala. Njihovega nastopa ne smete zamuditi.
Francosko skupino MASS HYSTERIA smo prvič opazili na EMFA (European Metal Festival Alliance), in bili nad njenim nastopom navdušeni; zato smo zelo veseli, da se nam bodo pridružili na letošnjem festivalu.
HANABIE je metal skupina z izključno žensko zasedbo in prihaja iz daljne Japonske. Ustanovljena leta 2015 v Tokiju, skupina zase pravi da so angeli z glasovi hudiča. Verjamemo, da vas skupina ne bo pustila ravnodušnih.
Paket novih objavljenih glasbenih skupin zaključujemo z dvema mladima glasbenima skupinama, STENGAH in THE CALLOUS DAOBOYS.
Nova objava nastopajočih bo objavljena kmalu in če si še niste zagotovili svoje vstopnice za letošnji festival
MetalDays 2023 v Velenju, obiščite spodnje povezave :