Rock Hard predstavlja:

Monstrosity -The Devil – Cold Snap 08.06 v Orto baru !

20:00 vrata/doors/blagajna/Box Office
20:15 COLD SNAP
21:20 THE DEVIL
22:30 MONSTROSITY (90 min)
Vstopnice! 20 evrov v predprodaji! 20 euro in presale!

“Večer kultne floridske deathmetalačine

Junij, prehitro se ne mudi. Monstrosity prihajajo!
Kdor pozna ameriško death metal sceno in kdor sploh sledi tehnični death metal glasbi, gotovo pozna Leeja Harrisona in njegovo zasedbo Monstrosity. Gre za bend, katerega je ustanovil in še danes vodi bobnar Lee Harrison, bend, ki je posnel obilico odličnih plat, med katerimi je najbolj znan album Millenium, ki še danes velja za mejnik floridske scene. Pa ne zgolj zaradi tega, ker je na njem pel George Corpsegrinder Fisher, preden je šel v Cannibal Corpse. V bistvu velja za vsak Monstrosity album sledeče: učinkovita mešanica intrigantnih ritmov, mračnih besedil, odličnih in zanimivih kitarskih pasaž, peklenskega basa in tisti floridski zvok, ki ga je bend ujel najprej v Morissound Studios, danes pa ga uspešno reproducira kjerkoli. Tudi na zadnjem albumu, The Passage Of Existence, ki je bend vrnil v sam vrh scene in ki kaže, da bend zlahka parira ostalim tehničarskim death metal mladcem modernega časa.
Lee Harrison kljub temu, da bend širše ni bil nikoli toliko priznan, kot recimo Morbid Angel, Cannibal Corpse, Deicide, Death, ni obupal. Monstrosity so kult. Takšen kult, ki je svetu dal glasbenike, kot so Kelly Conlon, ki je igral v Death, Jason Gobel, ki je bil v Cynic, Mike Hrubovcak, ki še danes kruli v Monstrosity, a ga poznate tudi iz Vile, Tony Norman (ex-Morbid Angel) itd. In takšen kult si zasluži vaš obisk in ogled. To je bend, ki je bil prisoten pri rojstvu floridskega death metala in je še danes bend, ki ponosno in visoko dviga floridsko zastavo.
Z njimi bodo igrali prav tako odlični The Devil in Cold Snap, klub je Orto Bar, dan je 8. junij (sobota!!!)”

Monstrosity so posneli studijski albuma z naslovom The Passage Of Existence, bo izšel 7. septembra pri založbi Metal Blade Records z naslednji skladbami:
Cosmic Pandemia
Kingdom Of Fire
Radiated
Solar Vacuum
The Proselygeist
Maelstrom
Eyes Upon The Abyss
Dark Matter Invocation (Bonus Track)
The Hive
Eternal Void (Bonus Track)
Century
Slaves To The Evermore