Metal zveri W. A. S. P. slavijo 40 let metaliziranja!

Temu primerno potujejo po svetu, spomladi pa bodo obiskali Evropo in znotraj te turneje – po dolgih, več kot 10. letih tudi Slovenijo. In seveda je edini pravi kraj za to ljubljanska Kino Šiška, kjer se bodo ameriške metal legende ustavile v nedeljo, 14. 5. 2023.

W. A. S. P. so kult. Bend, ki ga od samega začetka vodi basist/vokalist/tekstopisec Blackie Lawless, z njim pa žgeta še kitarista Mike Duda (ta je v bendu že 26 let) ter Doug Blair (ki je v bendu 18 let), medtem ko po bobnih tolče neverjetni Aquiles Priester iz brazilske zasedbe Angra, je v štirih desetletjih šokiral in navduševal s hiti, kot so I Wanna Be Somebody, Fuck Like A Beast, Blind In Texas in mnogimi drugimi, ter z besedili skače med področji ljubezni, politike in mračnih sil. And then some! W. A. S. P. iz Kalifornije so bend, ki ga morate poslušati tako v predvajalnikih, vsekakor pa ga morate videti v živo! Tako energične zasedbe Slovenija že dolgo ni uzrla, zato je njihov majski nastop v Kinu Šiška v Ljubljani obvezen del vašega spomladanskega metal repertoarja!

Pričakujte dolg in neverjetno energičen koncert, medtem ko bend, ki uteleša ”shock n roll” obljublja odrski šov kot ga ni bilo moč pri njih videti nikoli!

Kot uradna predskupina bodo nastopili Images of Eden!

Vstopnice bodo na voljo prek sistemov Mojekarte in On-Parole v petek, 27. 1. 2023, od 10. ure naprej.

Več na tej povezavi.