Obvestilo organizatorja:

Včasih nas nekaj še vedno lahko preseneti – in tako nas je gotovo presenetila novica, da so se švedski mračnjaki Tribulation odločili obiskati ljubljanski Orto Bar v začetku decembra.

Čeprav bodo v tistem času Tribulation na turneji z Ghost, so svoj prosti dan odločili izkoristiti za obisk Ljubljane – 4. 12. (sreda) se bodo namreč ustavili v Ljubljani in nam uprizorili skorajda intiment ritual, kajti nastopili bodo v klubskem prostoru (ne Kadilnici!) Orto bara. Ja, to pomeni, da bo jih videlo manj kot 200 ljudi, ker pač klubski prostor ni tako velik.

Tribulation so Slovencem in svetu drugače zelo znani, saj gre za kultno švedsko zasedbo, ki je svojo glasbeno podobo skozi čas spreminjala, a je nenehno ohranjala kvaliteto. Obiskali so nas že nekajkrat, o njihovih koncertih pa so ljudje – tako v Sloveniji kot drugod! – vedno poročali kot o dogodkih, ki jih ne smete zamuditi.

Predstavili bodo aktualni album Down Below, tak klubski koncert pa običajno zna biti še boljši kot koncert v večji hali, tako da tega res ne gre zamuditi.

Koncert organiziran zadnji hip in zato tudi zelo ugodna cena! Koncert se bo začel že ob 20. uri in končal nekaj čez 21. uro. Vstopnice: 12 evrov v predprodaji, 15 na dan! Vstopnice na voljo prek On-Parole in v Orto baru!
https://www.on-parole.com/si/shop/view/tribulation-ljubljana-04-12-2019-ticket