Ozzy Osbourne je danes na družbenih omrežjih sporočil, da letošnje načrtovane evropske turneje Ozzyja Osbourna z Judas Priest ne bo.

Turneja Ozzyja Osbourna se bi sicer morala odvija že leta 2019, a je bila že trikrat prestavljena zaradi Ozzyjevih zdravstvenih razlogov in pandemije covida 19. Zdaj prestavitev koncertov ni več, ker Ozzy fizično ne more prenesti potrebnega potovanja. Vstopnice lahko vrnete na ustreznih predprodajnih mestih.

S težkim srcem pa Ozzy pojasnjuje:

“To je verjetno eno najtežjih sporočil, ki sem jih moral deliti s svojimi zvestimi oboževalci. Kot morda vsi veste, sem pred štirimi leti doživel hudo nesrečo, v kateri sem si poškodoval hrbtenico. Moj edini cilj v tem času je bil, da se lahko vrnem na oder. Moj glas je še vedno v redu. Toda po treh operacijah, zdravljenju z izvornimi celicami, neskončnih terapijah in nazadnje revolucionarnem kibernetičnem zdravljenju (HAL) je moje telo še vedno prešibko.

Zadrževanje vstopnic me res ponižuje, a če sem iskren sam s seboj, moram priznati, da fizično nisem sposoben odigrati svoje prihajajoče turneje po Evropi in Veliki Britaniji, saj vem, da bodo potovanja prenaporna. Verjemite mi, misel, da bom razočaral svoje oboževalce, me res razjezi bolj kot si lahko mislite. Nikoli si nisem mislil, se bo  moja koncertna kariera končala na tak način. Moja ekipa trenutno dela na idejah, kje bi lahko nastopal, ne da bi moral potovati iz mesta v mesto in iz države v državo. Rad bi se zahvalil svoji družini, bendu, moji ekipi, mojim dolgoletnim prijateljem Judas Priest in seveda vam, oboževalcem za vašo neskončno predanost, zvestobo in podporo ter za to, da so mi omogočili življenje, o katerem nisem niti sanjal, da sem ga lahko živel . Rad vas imam.”

Ozzy, hvala za glasbo in vse dobro.

(foto: Ross Halfin)