Večer prejšnjega torka je ekipa Rock Hard Slovenia preživela v Münchnu, kjer smo si ogledali izvrsten koncert Mustasch in gostov.

Kot otvoritveni band so oder zasedli Danci Dirt Forge , ki niso predstavljali le  zapolnitev programa, ampak so v 30-minutnem nastopu uprizorili res peklenski nastop, kjer ni manjkalo trdih riffov in brutalnih ritmov. Peklenski trio je navdušil vse prisotne ter zasluženo pobral simpatije prisotnih.

Za njimi pa so na oder stopili Avstralci Mammoth Mammoth in norija se je samo nadaljevala.

Evidentno je, da so Mammoth Mammoth  band  s kilometrino,  kar so znali  popolnoma izkoristiti  ter v hipu prevzeli že zapolnjen avditorij, ki je z njimi dihal kot eno.

Mammot Mammoth  so nekakšna  mešanica AC/DC , Rose Tattoo in Motorhead, skratka RNR v svoji najboljši luči.

Če prisegate na pivo, motorje, sex in RNR, so Mammoth Mammoth  pravi naslov za vas!

Nastopil je čas za glavne zvezde večera, Mustasch.

Mustasch so začeli kot se je od njih tudi pričakovalo – izjemno.

Da je glavni mož banda  Ralf velika karizma in showman, smo vedeli pa vendar nas je vedno znova presenečal s svojimi šalami, dovtipi ter gestikulacijo. Nabor samih pesmi pa je bil enostavno briljanten in ura in pol je minila kot bi trenil.

Po nastopu je celoten band prišel v dvorano, se družil s fani, delil avtorgame ter fotkal   in s tem pokazal in dokazal vsem, da so band, ki spoštuje svoje oboževalce.

MUSTASCH, THANK YOU FOR THE DEMON!

Fotogalerijo koncerta najdete na našem uradnem facebook profilu oz. na tej povezavi.

(pripravila: Andreja Krušič)