Organizatorji festivala MetalDays sporočajo:

“Priprave za MetalDays 2023 so v polnem teku.
Super občutek je, da se lahko zopet ukvarjamo s stvarmi, ki so smiselne za sam festival, da lahko zopet našim obiskovalcem in nastopajočim ponudimo kar najboljšo izkušnjo festivala, brez omejitev in s polno podporo vseh, še posebej lokalnih institucij, ki so potrebne za festival kot je MetalDays.
MetalDays je znan po marsičem; naš festival je drugi dom za pisano družino MetalDays obiskovalcev, ki nas vsako leto obiščejo iz preko 70. različnih držav sveta; festival je znan tudi po unikatnem konceptu Metal počitnic. Ampak konec koncev, MetalDays je glasbeni festival in metal glasba je na našem festivalu v ospredju.
Z veseljem vam namreč sporočamo, da bomo v letu 2023 na kar 4 festivalskih odrih gostili 133 glasbenih skupin. Vrača se med drugim tudi med obiskovalci zelo priljubljeni oder New Forces Stage. Poleg tega smo dodali še en oder za mlajše, še ne uveljavljene glasbene skupine, ki vas bodo v Early arrival – torej zgodnji prihod na festival pospremili že 27.7.2023! Ja, prav ste prebrali, MetalDays je pravkar tudi uradno razširil bogato festivalsko izkušnjo na kar 9 festivalskih dni.
Early bird vstopnice so že zdavnaj razprodane, še vedno pa lahko rezervirate svoje festivalske vstopnice, kot tudi Early Arrival vstopnice in s tem tudi podprete mlade, še neuveljavljene metal glasbene skupine: https://shop.metaldays.net/kategorien/metaldays-tickets
Se vidimo na MetalDays 2023, močnejši, glasnejši in boljši kot kadarkoli!
*Prijave za New Forces Stage bodo na voljo kmalu! O vseh podrobnostih vas bomo pravočasno obvestili.”