wd flyerROCK HARD predstavlja prvo edicijo zimskega festivala – WINTER DAYS OF METAL v Bohinjski Bistrici!

Na odru se bodo bandom, kot so Destruction, Flotsam & Jetsam, Taake, Belphegor, Shining in Draconian pridružili tudi Serious Black, Trash Talk, Minotauro in drugi.

Festivalska noviteta v Sloveniji bo potekala med 19. in 25. marcem 2017 v Bohinjski Bistrici. Ekipa prireditve tokrat pripravlja pravi zimski metal odklop z vidnejšimi imeni metal glasbe: že napovedanim Destruction, Flotsam & Jetsam, Taake, Belphegor, Shining, Draconian, Holy Moses, Disharmonic Orchestra in drugim se bodo pridružili še glasni in težki Malignant Tumour, Serious Black, Trash Talk, Youth Man, Tomcat in Minotauro.

V objemu prelestne narave Bohinjske doline, pod najvišjo slovensko goro, v bližini Bohinjskega jezera se nahaja Bohinjska Bistrica, od letos dalje zimsko pribežališče za ljubitelje metal glasbe iz vsega sveta. Večerni koncerti bodo potekali v tamkajšnji dvorani Danica – obeta se pet hrupnih in glasnih večerov, pet noči headbanganja, moshanja in druženja z (drugimi) ljubitelji najtežje glasbene zvrsti na svetu.

OD DANES NA VOLJO DNEVNE VSTOPNICE (29€ + provizija), WINTER DAYS OF METAL PONUJA TUDI FESTIVALSKO VSTOPNICO (5 KONCERTNIH VEČEROV) IN ALL INCLUSIVE POČITNIŠKE PAKETE

Z vašo najljubšo glasbo boste na festivalu Winter Days of Metal lahko združili raznolike zimske aktivnosti – spuščanje po naravnem snegu smučišča Vogel ali dnevni počitek v Vodnem parku Bohinj. Izbira je vaša – pakete z nastanitvijo si lahko zagotovite glede na vaše želje.

Za tiste, ki pa bi svoje zimske počitnice preživeli ‘le’ ob glasbi, pa so na voljo tako festivalske vstopnice po ceni 89€ (+ provizija), od danes dalje pa so na voljo tudi dnevne vstopnice po ceni 29€ (+ provizija). Festivalske in dnevne vstopnice pa so od danes dalje na voljo tudi na eventim.si.

Zakaj bi na festivalih uživali samo poleti? Uživajte v jasnih zimskih dneh in dolgih, temnih zimskih nočeh z vašo najljubšo glasbo na festivalu Winter Days of Metal!

 

 

RAZPORED NASTOPAJOČIH PO DNEVIH (pod spotom)

PONEDELJEK, 20.3.2017

SHINING

SERIOUS BLACK

MALIGNANT TUMOUR

TOMCAT

TOTAL ANNIHILATION

TOREK, 21.3.2017

BELPHEGOR

DISHARMONIC ORCHESTRA

TRASH TALK

YOUTH MAN

LAYMENT

SREDA, 22.3.2017

DESTRUCTION

HOLY MOSES

METALSTEEL

MINOTAURO

MIST

ČETRTEK, 23.3.2017

TAAKE

DRACONIAN

DEAD LORD

THE DEVIL

REST IN FEAR

PETEK, 24.3.2017

FLOTSAM&JETSAM

ORDEN OGAN

DEW SCENTED

IZEGRIM

MORANA

 

Posebno obvestilo: Prišlo je do zamenjave v line-upu festivala: zaradi nepredvidljivih razlogov so svoj nastop na festivalu Winter Days of Metal odpovedali Milking The Goat Machine. Namesto njih bodo nastopili Malignant Tumour.