PUSTE NAS DELAT! HOČMO KONCERTE

 

To soboto 22.8. 2020

OMEGA SUN / SICKBREED

Omejitev do 200 ljudi! Ker nam seveda ni vseeno, smo za potencialne obiskovalce na tej povezavi  uvedli možnost rezervacije.

“Seveda bo na koncertu za svoje zdravje in zdravje drugih potrebno upoštevati nekaj navodil: Kolikor je mogoče, upoštevajte varnostno razdaljo 1,5m. Seveda, če pridete skupaj z nekom, s katerim se itak družite, to ni potrebno. Maska je obvezna za obisk WCja, zato je prosimo ne pozabite doma. Upoštevajte razdaljo pri nakupu vstopnice ali pijače. Ob vstopu na WC si razkužite roke. Bodite odgovorni do sebe ter drugih. Ob tem vas prosimo, da če kakorkoli sumite, da bi lahko bili okuženi, da se prireditve ne udeležite in s tem ne ogrožate zdravja drugih.

Vaše podatke (elektronski naslov in telefonsko številko) bomo uporabili le v primeru, če bo zaznana kaka okužba. Nikoli se ne ve, tako da bolje preventiva. Prosimo tudi, da se na koncertu drži distanca 1,5m.
Z rezervacijo ni vstopnica cenejša, si pa z njo zagotovite vstopnico in predvsem vam ne bo treba pisati vaših kontaktnih podatkov na sami blagajni Gala Hale. Se vidimo!  V primeru dežja bo koncert odpovedan oziroma prestavljen.”