Dimmu Borgir - "Forces Of The Northern Night

Na voljo je tretji napovednik za prihajajoči dvojni DVD norveških Dimmu Borgir z naslovom Forces Of The Northern Night, ki bo izšel 28. aprila pri založbi Nuclear Blast Records.

01. Xibir (Orchester)
02. Born Treacherous
03. Gateways
04. Dimmu Borgir (Orchester)
05. Dimmu Borgir
06. Chess With The Abyss
07. Ritualist
08. A Jewel Traced Through Coal
09. Eradication Instincts Defined (Orchester)
10. Vredesbyrd
11. Progenies Of The Great Apocalypse
12. The Serpentine Offering
13. Fear And Wonder (Orchester)
14. Kings Of The Carnival Creation
15. Puritania
16. Mourning Palace
17. Perfection Or Vanity (Orchester)