One man band Cvlt Ov The Svn bo 7. maja pri založbi Napalm Records objavil prvenec We Are The Dragon.

Traklista plate bo  sledeča:
We Are The Dragon
My Venom
Don’t Be Tender Love Me Cruel
Dancing With The Devil
I’m Gonna Find Out
Luna In The Sky Forever
The Murderer
Whore Of Babylon
The Pit
Another Infinity