Cattle Decapitation so tokrat objavili videospot za skladbo Bring Back The Plague.


Death Atlas vsebuje naslednje skladbe:

Anthropogenic: End Transmission
The Geocide
Be Still Our Bleeding Hearts
The Great Dying
One Day Closer To The End Of The World
Bring Back The Plague
Absolute Destitute
The Great Dying II
Finish Them
With All Disrespect
Time’s Cruel Curtain
The Unerasable Past
Death Atlas