Obvestilo organizatorja:

Pripravite se na nepozabno glasbeno doživetje, saj v Slovenijo prihaja ena najbolj cenjenih metal skupin iz Rusije – ARKONA!
Datum: sobota, 23. 8. 2024
Ura: 21.00
Kraj: Maribor, MC Pekarna
ARKONA, ustanovljena leta 2002, je postala sinonim za mogočno kombinacijo folk in pagan metala. S svojim edinstvenim zvokom, ki združuje tradicionalne slovanske melodije in močne metalske riff-e, so osvojili srca oboževalcev po vsem svetu. Skupina se ponaša z energičnimi in karizmatičnimi nastopi v živo, kjer oboževalci lahko doživijo pravo eksplozijo glasbene strasti in umetniškega izraza.
Masha “Scream” Arkhipova s svojim izjemnim vokalnim razponom in intenzivno odrsko prisotnostjo vodi skupino skozi epske zgodbe, ki črpajo navdih iz slovanske mitologije in zgodovine. Poleg Mashe skupino sestavljajo talentirani glasbeniki, ki s svojimi inštrumenti ustvarjajo bogato in dinamično zvočno kuliso, ki vas bo popeljala v svet starodavnih legend in mitov.
ARKONA je izdala že vrsto uspešnih albumov, med katerimi so najbolj znani “Vozrozhdenie”, “Ot Serdtsa k Nebu” in “Khram”. Njihova glasba se odlikuje po epskih besedilih, bogatih harmonijah in izjemni instrumentalni virtuoznosti.
Ne zamudite priložnosti, da v živo doživite magijo ARKONE!
Vstopnice v prodaji od 8. 7. 2024