AMERICAN HEAD CHARGE  so objavili besedilni Video za komad “Perfectionist”.ki se nahaja na aktualnem albumu ; “Tango Umbrella”-traklist:
01. Let All The World Believe
02. Drowning Under Everything
03. Perfectionist
04. Sacred
05. I Will Have My Day
06. A King Among Men
07. Suffer Elegantly
08. Antidote
09. Prolific Catastrophe
10. Down And Depraved